Πίνακες Ανελκυστήρων

Πίνακας Υδραυλικού ανελκυστήρα

Σειριακός πίνακας, λειτουργία με επεξεργαστή, σύνδεση αστεροτρίγωνο ή τρίγωνο, καταγραφή βλαβών, λειτουργία απλού ή αυτόματου, ηλεκτρονικό οροφοδιαλογέα με αισθητήρες, διόρθωση ισοστάθμισης , επιτηρητή φάσεων, αντιηλεκτροπληξίας, φορτιστή μπαταρίας, αναγγελία ορόφων, απεγκλωβισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Με την χρήση κατάλληλου σειριακού πρωτόκολλου ο πίνακας επικοινωνεί με ελάχιστο αριθμό καλωδίων με τα τερματικά που βρίσκονται στους ορόφους και τον θάλαμο καθιστώντας την εγκατάσταση ισοδύναμη με ένα δίκτυο υπολογιστών. Οι δυνατότητες αυτού του συστήματος είναι ανώτερες από των περισσότερων PLC.

Πίνακας Ηλεκτρομηχανικός (Συμβατικός)

Σειριακός πίνακας, λειτουργία με επεξεργαστή, μιας ή δύο ταχυτήτων ανάλογα με τον ηλεκτροκινητήρα που θα συνεργαστεί, καταγραφή βλαβών, λειτουργία απλού ή αυτόματου, ηλεκτρονικό οροφοδιαλογέα με αισθητήρες, επιτηρητή φάσεων, αντιηλεκτροπληξίας, φορτιστή μπαταρίας, αναγγελία ορόφων.

Με την χρήση κατάλληλου σειριακού πρωτοκόλλου ο πίνακας επικοινωνεί με ελάχιστο αριθμό καλωδίων με τα τερματικά που βρίσκονται στους ορόφους και τον θάλαμο καθιστώντας την εγκατάσταση ισοδύναμη με ένα δίκτυο υπολογιστών. Οι δυνατότητες αυτού του συστήματος είναι ανώτερες από των περισσότερων PLC.

INVERTER (VVF)

Ρύθμιση στροφών του κινητήρα (μεταβλητή συχνότητα ρεύματος λειτουργίας). Προσαρμόζεται σε κινητήρες νέους αλλά και παλιότερης τεχνολογίας.

Πλεονεκτήματα INVERTER

Εξοικονόμηση ρεύματος έως και 30%

Μικρότερη καταπόνηση του μοτέρ του κινητήρα, μεγαλύτερος χρόνος ζωής.

Υψηλή απόδοση κίνησης χάρις την αυξομείωση των στροφών του κινητήρα τόσο στην εκκίνηση όσο και κατά τη στάση (ομαλό ξεκίνημα και σταμάτημα), με μεγάλη ακρίβεια στην στάση.

Σταμάτημα του κινητήρα ηλεκτρικά και όχι με το φρένο της μηχανής (το φρενάρισμα του κινητήρα γίνεται με μείωση των στροφών της μηχανής ηλεκτρικά, το φρένο ενεργοποιείτε μόνο για την συγκράτηση του θαλάμου στην στάση) επομένως δεν υπάρχουν φθορές στα φρερμουίτ.

Πίνακας απεγκλωβισμού

Ο πίνακας απεγκλωβισμού για συμβατικό (ηλεκτρομηχανικό) ανελκυστήρα μπορεί να τοποθετηθεί και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ο πίνακας απεγκλωβισμού σας μεταφέρει στον πλησιέστερο όροφο, με φωτισμό στον θάλαμο και φυσικά είναι σε λειτουργία  όλα τα ασφαλιστικά μέρη του ανελκυστήρα.